CANTIK

Kat Von D Beauty Memperkenalkan Eyeliner Dengan Inovasi Yang Tahan Lama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kat Von D Beauty memperkenalkan dua produk baru yang inovatif untuk ditambah dalam koleksi eyeliner anda: Cake Pencill dan Anti-Precision Eyeliner.

Cake Pencil

Cake Pensil adalah 100% vegan krim-ke-serbuk eyeliner jenis pensil yang menggabungkan krim yang sangat berkirm dan berpigmen kuat, juga tahan lama. Inspirasi daripada cake liner ikonik kegemaran jurusolek yang mengingini prestasi dan warna yang bagus tetapi susah untuk digunakan – maka Kat Von D Beauty mengeluarkan Cake Pencil yang mudah digunakan dan dapat memberikan rupa yang diingi. Cake Pencil boleh didapati dalam tiga bayang warna iaitu “Trooper Black,” “White Out,” dan “Mad Max Brown.”[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9022″][thb_gap height=”40″][vc_column_text]

Anti-Precision Eyeliner

Kembali atas permintaannya yang popular – boleh digaris dengan lancar kerana tekstur yang berkrim, dengan mudah anda boleh bereksperimen untuk mencari look kegemaran anda. Anti-Precision Eyeliner adalah alat yang sempurna untuk dicoreng dengan cepat di sekitar bahagian dalam garis mata. Bina, sama ratakan, samarkan atau serlahkan dengan pensil besar dan tajamkan lagi dengan pigmen ultra-black.

Tip daripada Kat Von D: Untuk menegaskan look smokey eye; sudahkan dengan menggaris bahagian dalam penggaris mata dengan Lash Liner.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9021″][thb_gap height=”40″][vc_column_text]Kat Von D Beauty Cake Pencil boleh didapati di Sephora.com.my dan kedai-kedai Sephora.

#Mekap Kat Von D dihasilkan dengan kecintaan terhadap haiwan – maksudnya ia 100% vegan dan bebas kekejaman selama-lamanya.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button