FESYEN

Carolina Herrera SS 2019: Inspirasi Daripada Artis Lama Di New York

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Koleksi ini sebagai intepretasi kepada unsur kebebasan dan kewanitaan yang berlegar di jalan-jalan di bandar New York yang masih berkembang dalam kemajuan seni urban. CH melihat kepada perjalanan yang diilhamkan oleh artis berbeza yang meninggalkan jejak mereka dalam sebuah bandar yang tidak pernah berhenti berevolusi dengan kemajuan idea-idea seni yang baru.

Ellsworth Kelly dengan karya abstraknya, keindahan warna dan bunga Georgina O’Keeffe dan sculpture pop terkenal LOVE oleh Robert Indiana di tengah-tengah Midtown datang bersama dengan seni kontemporari John Miller, di mana ruang yang dicipta dengan tarikh luput dibina di lokasi yang paling luar biasa, mengubahnya menjadi taman yang tidak dijangka penuh dengan bunga.

Pengaruh artis-artis di atas diterjemah ke dalam koleksi ini dengan cara menampilkan butiran yang berbeza seperti warna, cetakan dan juga penggunaan logo.

Setiap bab dipasangkan dengan beg, berfungsi sebagai hubungan antara helaian dan titik fokus yang berlegar dalam setiap koleksi.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][vc_media_grid gap=”0″ grid_id=”vc_gid:1551369946530-51efe5b6-2b1f-7″ include=”8830,8829,8828″][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button