Pelajari Kursus Menjadi Beautician Di BMIC Nail & Beauty Academy

Be Beautiful, Be Inspired, Be Confident’ maksud di sebalik nama BMIC Nail and Beauty Spa. Selama lebih 10 tahun beroperasi, salon milik socialite Michelle Hee ini menawarkan servis merias kuku untuk pelanggannya. Sebut bagaimana saja rekaan juga apa jenis warna, mereka boleh meriaskan untuk anda dan yang penting, pengilat kuku yang mereka gunakan bebas bahan kimia dan ada juga yang mesra wuduk. Salon BMIC terdapat empat cawangan sekitar Kuala Lumpur iaitu di Starhill Gallery, Pavilion, Fahrenheit 88 dan Berjaya Time Square.

Michelle Hee pemilik BMIC Nail & Beauty Academy

Melalui syarikat rangkaiannya iaitu akademi BMIC Secret of Beauty Sdn. Bhd. mereka menawarkan peluang untuk anda yang berminat dalam bidang ini mengambil kursus menjadi beautician.

Akademi ini diiktiraf oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) dalam menawar, mentadbir dan mengekalkan mutu Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) bagi bidang latihan pekerjaan untuk program seni hiasan kuku.

Kurus yang ditawarkan di BMIC Nail & Beauty Academy

Sebelum ini, JPK sendiri memilih Michelle sebagai salah seorang panel untuk National Occupational Skills Standard (Noss) untuk Nail Arts pada 2013, selain menjadi juri untuk Beauty Professional Competition Malaysia pada tahun yang sama.

BMIC boleh membantu mendapatkan pensijilan kerajaan iaitu Sijil Kemahiran Malaysia SKM level tiga.

Berikut adalah kursus yang ditawarkan BMIC Nail & Beauty Academy:

*Nail Art

*Nail Care Course

*Gel Art Course

*Gel Ext. Course

*Acrylic Ext Course

*Foundation Nagil Course

*Professional Nail Art Full Course

Manakala pensijilan oleh kerajaan adalah Sijil Kemahiran Malaysia untuk kursus Nail Artistry (level tiga).

Untuk keterangan lanjut mengenai kursus-kursus yang ditawarkan BMIC Secret of Beauty Sdn. Bhd.  hubungi +603 2148 1818 atau +6017 363 4278

BMIC Nail & Beauty Academy menerima Sijil Akuan Pentauliahan Syarikat SLDN

CONTACT US

31 USJ4/6A Subang Jaya 47600, Selangor Darul Ehsan
Telefon: 012-2145622, 012-2320111, 013-6920850
Email: admin@majalahwn.com

FOLLOW US ON