CANTIK

SHISEIDO EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE TERBARU

Tahukah anda bahawa kulit kita mempunyai kuasa pemulihan semula jadi dan ia tidak lagi mustahil untuk mendapatkan semula kulit yang lebih bersih dan bercahaya? Berdasarkan mesej penjanaan semula ini, Shiseido memperkenalkan Eudermine Activating Essence serba baharu untuk meningkatkan kuasa pemulihan kulit untuk penampilan yang lebih berseri dan diperbaharui.

Eudermine, produk penjagaan kulit pertama Shiseido yang dilancarkan pada tahun 1897, telah dirumus menggunakan teknologi farmaseutikal Barat yang paling terkini pada masa itu. Dinamakan menggunakan perkataan Yunani “eu” dan “dermine” (derma), yang bermaksud “baik” dan “kulit,” Eudermine kian popular sebagai ‘air merah Shiseido’ dan selama bertahun-tahun, formulasinya telah terus diperbaiki agar sesuai dengan keperluan setiap generasi. 

Pada hari ini, ia telah dikonsepkan semula sebagai Eudermine Activating Essence, menampilkan teknologi inovatif yang dilihat dalam kedua-dua formulasi penjagaan kulit dan pembungkusan baharu yang boleh diisi ulang. Idea di sebalik Eudermine ke arah pencapaian kulit yang sihat dan cantik kekal tidak berubah walaupun dalam dunia teknologi yang maju hari ini.

Eudermine Activating Essence (145ml)

Losyen pati yang kaya dengan manfaat membantu mencergaskan tenaga kulit sendiri untuk membuka potensi sepenuhnya supaya ia boleh mengecas semula, membuang kekotoran dan memperbaharui dirinya. Produk ini dirumus dengan zarah mikro minyak yang hanya bersaiz 1/100 daripada saiz emulsi lantas menjadikannya berkemampuan menyerap dengan cepat dan jauh ke dalam stratum korneum untuk kelembaban berpanjangan.

Evolusi Eudermine Activating Essence adalah bukti kepintaran Shiseido dalam menggabungkan inovasi dalam sains dengan kecantikan yang berkekalan, setelah membangunkan teknologi Lifeblood terkemuka dan pertama di dunia yang digunakan dalam perumusan Eudermine Activating Essence, penyerap kuasa Ultimune dan krim Essential Energy.

Teknologi ActiveRED yang unik, dikuasakan oleh Lifeblood, membantu kulit menumpukan pada pemulihan, menyerap nutrien penting sepanjang penggunaan. Apabila kitaran pembaharuan kulit berterusan, kulit mendapat penghidratan, kebimbangan kulit seperti pori-pori yang kelihatan, jeragat dan kusam dibersihkan, hasilnya adalah kulit yang sihat dan bermaya.

Diformulasikan dengan Ekstrak Kefir Difermentasi Shiseido yang unik, Ekstrak Yuzu dan ramuan penyamanan kulit asli 4MSK berdasarkan Teknologi ActiveRED, losyen pati baharu ini direka untuk memulihkan kecantikan semula jadi pengguna itu sendiri. Dengan setiap penggunaan, kulit akan kembali cantik dan bersih. 

Eudermine Activating Essence telah diuji secara dermatologi, diuji bukan komedogenik, bebas paraben dan bebas minyak mineral.  

Cara penggunaan   

Eudermine Activating Essence ialah losyen pati pekat dan menenangkan kulit yang meresap dengan lancar ke seluruh kulit dan cepat meresap jauh ke dalam stratum korneum untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan yang disebabkan oleh kekeringan. 

Setiap pagi dan petang, selepas membersihkan muka anda, sapukan jumlah yang sesuai pada tapak tangan atau pad kapas sebelum meratakan pada muka anda. Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan kaedah mengetuk lembut untuk meningkatkan aliran darah: Selepas sapukan losyen pada muka, ketik secara berirama dan perlahan dengan jari manis, tengah dan telunjuk anda mengikut urutan menggunakan hujung jari anda dalam gerakan berterusan.

Ianya sesuai untuk semua jenis kulit, losyen ini akan membuatkan kulit nampak berseri, bersinar, terhidrat dan licin. 

SkinCyclopedia Shiseido

Satu tinjauan yang dijalankan oleh Shiseido pada tahun 2022 menunjukkan bahawa mereka yang mengabaikan penjagaan kulit sejak beberapa tahun kebelakangan ini melaporkan kulit mereka kurang berkemampuan untuk memulihkan diri, malah telah ditakrifkan sebagai ‘ketidakupayaan kulit untuk memulihkan dirinya sendiri menggunakan mekanisme intrinsik badan’

Untuk memenuhi keperluan ini, Shiseido telah menubuhkan SkinCyclopedia, sebuah laman web mengenai Eudermine yang menyerlahkan kepentingan kuasa memulihkan sendiri kulit. SkinCyclopedia dicipta dengan menggabungkan perkataan “kitaran kulit” dan “encyclopedia.” Ia direka dengan fokus pada kitaran kulit, asal usul kecantikan dan berkongsi petua untuk menggalakkan proses pembaharuan harian kulit.

Laman web ini menampilkan video khas yang dibintangi oleh Hikari dan kandungan oleh influencer yang bercakap tentang pengalaman mereka menggunakan Eudermine Activating Essence. Dalam video itu, Hikari menceritakan rutinnya untuk menggalakkan proses pembaruan kulit, termasuk bagaimana beliau meremajakan minda, badan dan kulitnya. Video Tabiat Pemulihan Diri menunjukkan cara beliau menggabungkan mangkuk nyanyian, setanggi, teh dan tumbuhan secara unik sebagai tambahan kepada penjagaan kulit, dan cara untuk menggalakkan pemulihan diri kulitnya

Cerita lain termasuk memaparkan sejarah Eudermine, keputusan ujian klinikal dan teknologi produk, ramuan, fungsi (#BehindtheEudermine), dan pembungkusan mampan

Related posts

Neelofa Duta Lancome

admin

SAFI YOUTH GOLD RETINOL

adminwm

REVERSE SIGNS OF AGING WITH 95% PURE RETINOL

adminwm

Leave a Comment