CANTIK

DUTA SLAÉ SELEPAS PULANG DARI AUSTRALIA

ZAHIRAH MACWILSON

DUTA SLAÉ SELEPAS PULANG DARI AUSTRALIA

Zahirah MacWilson nama yang tidak asing lagi dalam industri seni tanah air Malaysia mahupun di persada Asia Tenggara. Kepulangan Zahirah selepas bersalin dan berpantang di Australia, kini beliau mula aktif dengan filem terbaru dan mempromosikan jenama kosmetik baru yang bakal menjadi sebutan ramai iaitu jenama SLAÉ.

Zahirah MacWilson, Duta SLAÉ

SLAÉ,  rangkaian kosmetik yang diinspirasikan dari alam semulajadi ‘Nature’s Inspiring Beauty’ dan mempunyai jaminan formulasi Care4You yang BEBAS daripada Parabens, Alkohol, Minyak Mineral dan Wangian. SLAÉ menawarkan kosmetik untuk wajah, bibir dan mata yang menggabungkan kebaikan bahan semulajadi melalui ‘Ultra-Color-Naturals Technology ™’ yang mampu menghasilkan warna-warna berpigmen tinggi dan mampu bertahan lama.  Jenama kosmetik yang mampu memenuhi gaya hidup aktif, dan memberi inspirasi kepada jiwa dan minda kreatif golongan masa muda kini!

Pemilihan Zahirah Macwilson sebagai duta kepada Jenama SLAÉ adalah tepat kerana perwatakan dan personalitinya yang bersesuaian dengan sasaran pelanggan SLAÉ yang menyasarkan golongan muda remaja yang ghairah mengejar impian, mempunyai semangat yang kuat untuk terus berjaya dalam kehidupan sekalipun berhadapan dengan pelbagai rintangan. “Jika seseorang wanita itu mempunyai keyakinan dalam penampilan dan pengetahuannya, maka dia boleh mencapai apa jua cita-citanya” – kata Datin Nik Sarina, Pengasas Jenama SLAÉ.

Pengasas Jenama SLAÉ, Datin Dr Nik Sarina Hashim

SLAÉ berhasrat untuk memberi inspirasi kepada wanita untuk menghargai diri mereka dan mencapai cita-cita mereka. SLAÉ Army merupakan sistem perniagaan yang diwujudkan bagi membantu rangkaian wanita yang mahu menjana pendapatan dan misi SLAÉ Army adalah untuk melahirkan 10 JUTAWAN NORMA BARU dalam tempoh tiga tahun ini. SLAÉ boleh didapati di pasaran Malaysia melalui agen SLAÉ Army yang berdaftar dan di pasaran retail Brunei.

SLAÉ menginspirasikan wanita untuk “Be beautiful in every way” and just “Be It”. Layari www.slae.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai SLAÉ.

Facebook: SLAE Cosmetics     Instagram: slae_hq    Instagram: slaearmy_hq

Related posts

Kerana Produk Ini, Sering Saya Dipuji Lepas Mandi!

Shaufik Yunus

Dituduh Melakukan Pembedahan Kosmetik, Ini Jawapan Balas Sofia Vergara Apabila Ditegur Di Instagram

admin

Tanya Dr. Edmond April 2020

admin

Leave a Comment