CANTIK

Aprilskin Menterjemahkan Kecantikan Alam Ke Wajah Anda

[vc_row][vc_column][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”6922″][vc_column_text]Sukar untuk mengatakan tidak pada produk kecantikan Korea kerana kualiti yang mereka tawarkan memang terbaik dan biasa sangat mendengar pujian demi pujian oleh sesiapa yang menggunakannya. Aprilskin, salah satu produk kecantikan dari Korea dan ianya baru saja tiba di pasaran Malaysia.

Antara produk yang mendapat permintaan tertinggi Aprilskin adalah Perfect Magic Snow Cream dan Cushion Perfect Cover Fit Magic.

Perfect Magic Snow Cream mempunyai tekstur ringan seperti salji dan bagus dipakai walau dalam cuaca panas atau lembap seperti di Malaysia. Produk ini bukan sahaja memberi kesan segera, tetapi juga kesan nada yang berkekalan apabila digunakan secara teratur.[/vc_column_text][thb_gap height=”20″][thb_gap height=”20″][vc_column_text]Perfect Magic Snow Cream ini berfungsi sebagai asas untuk Cushion Perfect Cover Fit Magic yang dikuasai oleh serum titis air ultra-hydrating 67%, formula caj kelembapan dengan kemasan bersinar yang tahan selama 24 jam.

Produk Aprilskin boleh didapati di Guardian.[/vc_column_text][thb_gap height=”20″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”6924″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button