GAYA HIDUPkesihatan

AO Life Ekstrak Anti Penuaan Ilham Doktor Keluarga Diraja Monaco

Produk terbaik adalah yang sebaik diambil ia terus meresap ke dalam salur darah dan organ badan!

Inilah salah satu kelebihan AO Life, ekstrak anti penuaan premium pertama di dunia dengan pengambilan secara oral. 

AO Life merupakan idea Dr. Michael McNamara. Bukan sembarangan orang, beliau berkhidmat sebagai doktor perubatan untuk keluarga Diraja Monaco juga memiliki senarai klien yang berpengaruh dari merata dunia seperti selebriti terkenal Hollywood, pemuzik lagenda, atlet profesional (Michael Jordan, Rafael Nadal, Novak Djokovic) juga pemimpin dunia dalam kalangan Presiden dan Perdana Menteri.

Dr. Michael McNamara

Ia dihasilkan bertujuan antara lain untuk menyahtoksin badan, meningkatkan tahap kesihatan dan memanjangkan usia. Selain itu, produk ini sebagai antioksidan yang paling kuat untuk melawan molekul bebas dan berbahaya di dalam tubuh yang boleh menyebabkan sebahagian besar penyakit serius yang biasa dihidapi ramai orang kini.

Produk ini datang dalam bentuk cecair yang diekstrak secara langsung dari buah Olea europaea L yang pokoknya terletak jauh di sebuah kawasan bebas pencemaran di Itali tanpa melibatkan bahan kimia dan pelarut. Ekstrak cecair AO Life ternyata jauh lebih efektif daripada HXT berbentuk pil atau tablet, di mana ia memberikan 600% lebih tinggi nilai darah dan serapan 40% lebih cepat ke dalam aliran darah. 

Setiap dos harian ekstrak antioksidan premium AO Life 3ml mengandungi HXT dengan nilai ORAC tiga kali ganda lebih kuat daripada coenzyme Q10, 15 kali ganda lebih kuat daripada teh hijau dan hampir dua kali ganda lebih kuat daripada produk yang sedang berada di pasaran masa ini. 

AO Life boleh didapati secara dalam talian di www.aolife.io

Related posts

MUMMY, WALAU TIADA, SAYA MASIH DAPAT MERASAKAN KASIH SAYANGNYA

Iskander Melan

West Side Story’ star Ariana DeBose  

adminwm

The ZALORA Lifestyle Festival

admin

Leave a Comment