FESYEN

Suunto 9 Peak Pro serba baharu

Dikarbonkan sepenuhnya, ciri antara muka pengguna baharu yang lebih pantas dan mudah digunakan dengan hayat bateri terbaik dalam kelasnya. Semua terbina dalam badan ultra nipis dan elegan, paling ringan dalam segmennya.

Dengan pelancaran Suunto 9 Peak Pro terbaru, Suunto sekali lagi membuktikan bahawa ia secara konsisten menolak sempadan dalam kategori jam tangan sukan GPS, kali ini menawarkan peminat sukan bukan sahaja dengan jam tangan sukan yang boleh mereka harapkan dalam keadaan yang paling ekstrem tetapi juga yang sesuai untuk kegunaan harian dalam semua keadaan.

Suunto 9 Peak Pro mempersembahkan semua ciri utama jam tangan berbilang sukan Suunto GPS yang boleh mengendalikan sebarang persekitaran dalam reka bentuk yang elegan, menjadikannya jam tangan yang sangat lasak dan sangat elegan untuk dimiliki.

Dibina pada reka bentuk Suunto 9 Peak yang memenangi anugerah, edisi Peak Pro diperbuat daripada gred bahan tertinggi untuk menahan segala yang dilemparkan ke arahnya – ais, pasir, titisan dan kejutan, tekanan dan garam. Namun, ia adalah salah satu jam tangan sukan paling nipis dalam kelasnya dengan hanya 10.8mm, juga paling ringan untuk disesuaikan dengan pergelangan tangan yang lebih kecil bagi kegunaan harian.

Dengan kemampanan teras visi Suunto, Suunto 9 Peak Pro diperbuat dengan 100% tenaga boleh diperbaharui di Finland dan direka bentuk untuk tahan lama dan boleh dibaiki untuk meminimumkan sisa dan kesan terhadap alam sekitar. Suunto 9 Peak Pro ialah Suunto pertama yang dikira jejak karbonnya dan kemudian diberi pampasan sepenuhnya dengan Unit Karbon Disahkan*. Sepanjang hayatnya, ia akan menghasilkan hanya 7.5kg CO2e, yang bersamaan dengan memandu kereta bahan api fosil sejauh 44km.

Walaupun dalam bentuk lightweight, seseorang masih boleh mengharapkan prestasi heavyweight daripada Suunto 9 Peak Pro dengan seni bina chipset baharu dan lebih berkuasa yang meningkatkannya ke tahap yang baharu. Suunto 9 Peak Pro memperkenalkan antara muka pengguna baharu dengan ikon dan digit yang lebih besar, menjadikannya mudah untuk dikendalikan dan dibaca semasa bersukan, membolehkan peminat sukan menumpukan perhatian dengan lebih baik pada perkara terbaik yang mereka lakukan.

Hayat baterinya mengecas Suunto 9 Peak Pro ke puncak kelasnya. Suunto 9 Peak Pro menawarkan hayat bateri terbaik daripada mana-mana jam tangan Suunto lagi, bertahan selama 21 hari dalam penggunaan harian sebelum memerlukan pengecasan, 40 jam dalam mod Prestasi, 70 jam dalam mod Endurance dan 300 jam dalam mod Tour. Ia bersambung sehingga kepada empat sistem satelit – GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU – dan sehingga 32 satelit individu secara serentak. Ini menghasilkan ketepatan yang lebih tinggi, terutamanya apabila bersenam dalam keadaan GPS yang mencabar.

Related posts

Sekitar The 78th Annual Venice International Film Festival

Jantra Naqiah

Trend ‘SUNGLASSES’ Paling Panas 2018

admin

POLAROID: “Kami Membolehkan Anda Melihat Lebih Lagi.”

admin

Leave a Comment