CANTIK

RA8 Teman Cantik Anda

Terkesan sekali dengan produk RA8. Dan sudah hampir setahun saya setia menggunakannya. Saya dapat melihat perubahan pada wajah yang kian bertambah usia ini.

Siapa yang patut menggunakan RA8

Tiada had usia ditentukan untuk menggunakan RA8. Ia bukan sahaja pilihan anak muda tetapi wanita dewasa dan usia yang melebihi 60 tahun ke atas. Jika anda merasakan kulit anda kering, yang garis-garis pada wajah kian jelas malah sudah bertambah dalam garisnya dan wajah nampak kusam, tiada seri, tidak sekata warnanya dan kulit wajah kian kelihatan kendurnya, jangan tunggu lama. Jawapan kepada masalah kecantikan wajah dapat diselesaikan oleh RA8 jenama yang telah merentasi ke 29 buah negara; lima negara Asean, 22 negara di Timur Tengah dan Australia.

Tiga produk ini seharusnya ada di meja cantik setiap wanita

RA8 Regenerative Serum 

Rawatan serum intensif ini mengandungi estrak aquamarine, kewajaran bagi kecerahan, menyuburkan kulit dan merangsang pertumbuhan semula sel-sel untuk menjadikan kulit licin  dan lembut.

Cara penggunaan: Gunakan pada muka yang sudah dibersihkan. Pam sejumlah kecil cecair pada tapak tangan dan perlahan-lahan sapukan pada seluruh muka dan leher. Elakkan kawasan mata. Guna malam sahaja.

[thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”11023″][thb_gap height=”20″]
RA8 Regenerative Serum
[thb_gap height=”40″]
Refreshing Cleanser

Cecair berbuih halus membersih muka anda dengan lembut. Ia mengandungi ekstrak aquamarine untuk mencerahkan serta menjelaskan warna kulit muka dan mengembalikan filem hydrolipdic kulit.

Cara penggunaan: Tuang sejumlah kecil pada telapak tangan yang basah dan gosok pada tapak tangan sehingga menghasilkan buih. Sapukan pada kulit lembab dan urut dengan lembut kemudian bilas.

[thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”11024″][thb_gap height=”20″]
RA8 Regenerative Serum
[thb_gap height=”40″]
RA8 Renewal Skin Cream

Krimnya tidak berminyak dan lembut serta diperkaya dengan penapis UV yang melindungi kulit terhadap keadaan alam sekitar yang tidak sihat di samping menggalakkan penjanaan sel-sel melalui ekstrak aquamarine. Formula unik ini melembabkan dan menjelaskan warna kulit dan menjadikan kulit lebih cerah, bercahaya dan nampak lebih semula jadi.

Cara penggunaan: Pam sejumlah kecil di jari. Kesat-kesatkan jari-jari anda supaya krimnya tersebar (teknik ini lebih bagus daripada meratakan krim di jari) kemudian tapkan jari yang diselaputi krim tadi di muka bermula di bahagian rahang, diikuti bahagian lain di muka dan diakhiri dengan leher.

[thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”11025″][thb_gap height=”20″]
RA8 Renewal Skin Cream
[thb_gap height=”40″]

Related posts

Cantik Cara DNM

admin

Mask-friendly Colours with Wardah’s New Cosmetics Range, the Colorfit Series!

admin

NU SKIN AGELOC® BOOST™

admin

Leave a Comment