SANA-SINI

Raya Bersama Pavilion Bukit Jalil

Mulai sekarang hingga 8 Mei 2022, Pavilion Bukit Jalil menjemput para

pengunjung untuk ‘Raya Bersama’ dengan aktiviti perayaan penuh warna-warni yang dimeriahkan oleh watak kartun popular Malaysia Upin & Ipin serta selebriti terkenal Malaysia di Bazar Artis & Pereka yang luar biasa, digandingkan dengan ganjaran membeli-belah yang hebat serta pelbagai persembahan dan aktiviti yang menghiburkan untuk dinikmati oleh semua orang.

Ketika rakyat Malaysia tidak sabar untuk bertemu semula dengan orang yang tersayang, ada sesuatu untuk semua orang pada musim perayaan ini dalam kempen ‘Raya Bersama’ Pavilion Bukit Jalil.

Hadir bersama untuk melancarkan kempen perayaan ‘Raya Bersama’ Pavilion Bukit Jalil adalah Datuk Lee Whay Hoong, Pengarah Regal Path Sdn. Bhd; Encik Kelvin Choo, Ketua Pegawai Eksekutif Pembangunan Hartanah, Malton Berhad; Cik Kung Suan Ai, Pengarah Pemasaran, Kuala Lumpur Pavilion Sdn. Bhd dan Encik Kevin Teh, Pengurus Besar Kanan Pemasaran, Pavilion Bukit Jalil; bersama-sama selebriti dan ikon terkenal Malaysia termasuk Bon Zainal, Rasta Rashid, Datin Azrene dan Three Little Ahmads, Satira Diana, Farah Melissa dan Reshmonu.

“Ramadan dan Hari Raya adalah waktu yang istimewa dalam setahun bagi umat Islam di seluruh dunia, kerana ia merapatkan keluarga. Perayaan tahun ini adalah sesuatu yang istimewa kerana keluarga rindu untuk bersatu semula dan meraikan hari raya bersama-sama, dikelilingi oleh orang yang tersayang. Bersama rakan kongsi kami, Pavilion Bukit Jalil terus mengukuhkan kedudukannya sebagai destinasi gaya hidup terbaik dengan dekorasi yang menakjubkan untuk para pengunjung mengambil gambar perayaan mereka, membeli-belah sebagai persediaan untuk Hari Raya, serta pelbagai aktiviti mesra keluarga untuk para pengunjung meraikan ‘Raya Bersama’ bersama kami. 

RAYA BERSAMA UPIN & IPIN

Keluarga dan pengunjung pusat membeli-belah boleh menikmati dekorasi perayaan Pavilion Bukit Jalil yang meriah di Centre Court, mengambil gambar dengan watak Upin & Ipin kegemaran mereka, dan berpeluang bertemu kembar terkenal itu dalam persembahan eksklusif dan sesi bertemu peminat setiap hari Sabtu jam 2 petang dan 6 petang, sehingga 7 Mei.

Dekorasi perayaan itu menampilkan beberapa gazebo tradisional desa dihiasi oleh batik berwarna-warni, lampu perayaan dan pokok palma yang disediakan untuk mewujudkan suasana mesra untuk semua pengunjung pada Raya ini.

Sebagai sebahagian daripada inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat kami, kami akan meraikan kedatangan anak-anak yatim dari Rumah Anak Yatim At-Taqwa dengan pengalaman Buka Puasa Raya yang indah yang menampilkan penampilan dan persembahan istimewa Upin & Ipin di Pavilion Bukit Jalil.

RAYA BERSAMA SELEBRITI

Raikan Raya seperti selebriti dengan melakukan persiapan raya anda di Bazar Artis & Pereka eksklusif Pavilion Bukit Jalil! Daripada potongan fesyen yang bergaya kepada juadah Raya yang lazat, terdapat banyak hidangan perayaan untuk menyerikan sambutan Raya anda, atau mencari hadiah yang sesuai untuk perjumpaan Raya nanti.

Para pengunjung juga boleh mengunjungi 8 gerai yang dibuka oleh pereka fesyen Afiq M., penyanyi Nana Mahazan, pereka pakaian terkenal Bon Zainal, pereka batik terkenal Rasta Rashid, pasangan selebriti Dato’ Fazley Yaakob dan Datin Azrene, ratu kek Satira Diana dan Farah Melissa, penyanyi dan pelakon Atilia Haron, dan tokoh awam Qamarina Mohsin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button