CANTIK

Hadiah Safi Khas Aidilfitri

Dalam kesibukan pulang ke kampung halaman dan meraikan hari mulia, jenama penjagaan kulit SAFI menambah kemeriahan menerusi pelancaran video YoutubeSafi Raya Kau Hijau2.0 yang mencuit hati dengan gelagat Anggun seisi keluarga.

Menurut Pengurus Kanan Produk SAFI, Kazlina Mohd Kassim,video yang dibarisi pelakon popular tanah air berkenaan memaparkan pelbagai kisah menghiburkan dalam kemeriahan suasana sambutan Aidilfitri di kampung halaman. Lebih menambah keceriaan apabila Syawal keluarga ini diserikan dengan aksi lucu Skuad SOP serta majlis menyunting si pujaan hati berlatarkan suasana kehijauan penuh berseri. Untuk mengetahui kisah lucu tiga generasi ini, video singkat berdurasi lima minit berkenaan boleh ditonton dihttps://www.youtube.com/watch?v=D3KdF2LIM2s&t=1s

“Di musim perayaan ini juga, pengguna produk Safi disediakan hadiah percuma menarik sepanjang sambutan Aidilfitri. Bagi pembelian produk Safi bernilai RM20 dan ke atas, pembeli boleh mendapatkan Safi Youth Gold Lifting 24K Gold Essence 15ml atau Syampu Safi Shayla (Assorted) 160g secara percuma di pasaraya berhampiran anda. Pembelian produk Safi bernilai RM40 dan ke atas pula membolehkan pengguna membawa pulang Safi Pinggan Khat Raya eksklusif secara percuma. Pinggan khat berhias cantik yang boleh dijadikan koleksi menawan ini didatangkan dalam tiga corak berbeza,” katanya.

Related posts

Sunplay Skin Aqua UV Super Moisture SPF50+ PA++++ Formulasi Anti-Cahaya Biru dan Anti-Inframerah

admin

Ketahui Info Ringkas Tentang Solekan Glossy

admin

LANEIGE 27th Anniversary Celebration

admin

Leave a Comment