SANA-SINIGAYA HIDUP

Luar biasa! Adakah Ini impian Hari Jadi Anda?

Itulah yang dapat dirasai oleh Jun Jun, juga dikenali sebagai 君君 (ID BIGO: Yyysssccc), penyiar watan yang popular di platform penstriman @Bigo Live Malaysia, yang dikejutkan dengan hadiah Porsche Boxster Spyder semasa beliau menyambut hari jadinya di Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

Jun Jun yang memulakan penstriman di Bigo Live pada bulan Julai 2020, telah membina reputasi dalam masa yang singkat sebagai salah seorang penyiar tempatan paling popular di platform tersebut, dan turut diiktiraf sebagai penyiar Malaysia yang ternama di BIGO Awards Gala 2022. Dibelakangi lebih 25,000 orang pengikut di Bigo Live, Jun Jun kerap menjalankan sesi strim, di mana beliau berhasrat untuk menyebarkan bibit positif dan keriangan dengan berinteraksi bersama para penonton.

Hadiah hari jadi Jun Jun merupakan satu kejutan besar dan juga amat istimewa, seperti saat beliau mula jatuh cinta dengan salah seorang pengikut satu ketika dulu di Bigo Live, yang kini bergelar teman lelakinya.

Jika anda berminat untuk merasai kemeriahan komuniti Bigo Live yang kian berkembang, di samping meneroka pelbagai kemungkinan, ikuti Bigo Live Malaysia di Facebook dan Instagram (@bigolive.malaysia) atau muat turun aplikasi Bigo Live hari ini, tersedia untuk iOS dan Android.

Related posts

SJMC MERAPATKAN HOSPITAL KEPADA ANDA

adminwm

Majlis Meraikan Pengantin

admin

Hisap Kokain, Minum Turpentine dan Air Kencing… Barisan Selebriti Ini Beri Nasihat Kesihatan Berbahaya

admin

Leave a Comment