CANTIK

Kempen – Perfect Power kempen omni-saluran SHISEIDO yang pertama di seluruh Asia Tenggara

Satu Siri Inisiatif Menarik Menampilkan Acara Pop-up Fizikal Bagi Jenama Utama SHISEIDO Merentasi Lokasi Berbeza di Asia Tenggara, Dengan Promosi Menawan Perhatian dan Pakej Tawaran Masa Terhad Eksklusif Menerusi LazMall Super Brand Day Jenama SHISEIDO akan bekerjasama dengan platform e- dagang perintis iaitu Lazada untuk mentakrifkan semula pengalaman runcit bagi pengguna ecantikannya di Asia Tenggara. Menampilkan set trio Perfect Power yang dinanti-nantikan – Eudermine Activating Essence, Ultimune Serum, dan Essential Energy Moisturizer – rangkaian penjagaan kulit 3 langkah direka untuk mencapai keberkesanan penjagaan kulit 10x ganda, sambil memberikan pengguna 10x kuasa untuk mencapai kulit yang sihat dan bertenaga dalam masa tiga minggu apabila digunakan bersama. Eudermine Activating Essence membantu mengaktifkan kuasa pemulihan diri kulit untuk keserian dan keserian yang berkekalan, manakala Serum Ultimune menguatkan pertahanan dalaman kulit terhadap tanda-tanda penuaan. Essential Energy Moisturizer menjana semula kuasa penghidratan dalaman kulit untuk penghidratan tahan lama selama 24 jam.

Kempen – Perfect Power – akan menjadi kempen omni-saluran SHISEIDO yang pertama di seluruh Asia Tenggara yang menawarkan pengalaman pelbagai deria di kedai fizikal danpop-up SHISEIDO untuk pengguna di Malaysia, Thailand dan Vietnam. Ini termasuk pensampelan produk dengan pembungkusan jenama bersama antara SHISEIDO x Lazada yang disesuaikan, perundingan penjagaan kulit yang diperibadikan dan perkhidmatan belaian wajah.

“Kami sangat teruja untuk mengumumkan pelancaran kempen omni-saluran kami yang pertama di Asia Tenggara untuk menyediakan pengguna kami yang dihargai dengan kembara membeli-belah yang lancar dan diperibadikan, sama ada mereka memilih untuk membeli-belah produk SHISEIDO yang dipercayai mereka dalam talian atau di salah satu kedai pop-up fizikal,” kata Chua Sher Le, Pengarah Jenama Serantau, Shiseido. “Di Shiseido, kami komited untuk mengembangkan himpunan tawaran penjagaan kulit yang inovatif untuk memberikan pengguna pengalaman kecantikan yang terbaik. Kami berbesar
hati untuk melanjutkan perkongsian kami dengan Lazada bagi menyediakan pelanggan kami dengan rangkaian penuh tawaran kecantikan kami, bermula dengan pelancaran set Perfect Power Trio kami pada Hari Jenama Super LazMall,” tambahnya.

Selain daripada set hadiah permulaan eksklusif Power Trio SHISEIDO x Lazada, terdapat pra-jualan eksklusif Lazada dan tawaran Hari Jenama Super untuk jualan terlaris SHISEIDO. Pengguna juga boleh menyertai permainan SHISEIDO x Lazada dan strim langsung yang dihoskan di platform Lazada untuk memenangi hadiah menarik. Maklumat lanjut mengenai promosi juga boleh didapati melalui http://bitly.ws/EBNi.

1 Super Brand Day ialah usaha Lazada untuk menyokong rakan kongsi jenama global LazMall dengan melancarkan acara beli-belah 24 jam yang menonjolkan jenama itu. Ini termasuk promosi:

Mengenai Shiseido Perfect Power Beauty Trio
■ Shiseido Eudermine Activating Essence, 145ml,
RM360
Losyen pati yang kaya manfaat, meningkatkan tenaga
kulit sendiri untuk membuka potensinya secara
sepenuhnya. Nutrisi dicas semula, menyingkirkan
kekotoran dan mengembalikan keserian. Mengaktifkan
kuasa pemulihan diri dan memperbarui keserian kulit
yang sihat dalam masa 4 minggu*.
*Penilaian kediri oleh 128 wanita.

■ Ultimune Power Infusing Concentrate,
30ml, RM320
50ml, RM460
Serum #1 kami dengan lebih 238 anugerah
kecantikan*, Ultimune Power Infusing Concentrate
ialah serum muka yang menggalakkan kulit kelihatan
sihat dan diperbaharui. Dikuasakan oleh lapan bahan
botani, serum anti-penuaan berfungsi untuk
mengaktifkan pertahanan dalaman kulit dan
merangsang peredaran. Ultimune Power Infusing
Concentrate sesuai untuk semua jenis kulit.
*Menurut penjagaan kulit Beaute Research (2019)

■ Essential Energy Hydrating Cream, 50ml, RM250
Krim pelembab yang cepat menyerap dan menyokong
pengeluaran asid hyaluronik semula jadi dalam kulit
untuk kelembaban mendalam yang mampu bertahan
selama 24 jam. Krim ini juga mengurangkan penampilan pori-pori dan garisan halus dengan ketara selepas 4 minggu.* Bila digandingkan Bersama
Ultimune Power Infusing Concentrate, ia menawarkan
2X penghidratan dan pertahanan kulit.
*Diuji oleh 22 wanita, berusia 38-59.
**Diuji oleh 107 wanita, berusia 25-39.

PerfectPower #SuperBrandDayxShiseido #LazadaMY #MYShiseido

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button