CANTIK

Hikari Mori – Duta Global

Bersempena dengan pelancaran Eudermine Activating Essence pada Mac 2023 ini, Shiseido telah melantik Hikari Mori sebagai Duta Globalnya. Terkenal dengan kekuatan dalaman dan kecantikannya, Hikari dipilih kerana beliau menjelmakan Eudermine dengan sempurna yang telah menjadi sebahagian daripada warisan Shiseido dan keindahan budaya Jepun.

Dilahirkan di Tokyo pada 1992, Hikari masih aktif sebagai model di Japan dan di luar negara, dan pernah ditampilkan sebagai wajah muka depan VOGUE Jepun, dan pelbagai rancangan dan program televisyen Beliau juta telah dipaparkan dalam kempen untuk jenama barangan kemas dan fesyen terkemuka di dunia. 

Beliau juga adalah duta untuk Plan International Japan, sebuah organisasi bukan berasaskan keuntungan yang berdedikasi untuk menyokong golongan gadis di negara membangun. Hikari adalah antara pengasas dan pengarah kreatif tefutefu, yang mempromosikan daya tarikan Jepun melalui pembangunan produk baharu menggunakan teknik kraf tradisional. Dalam peranan ini, beliau mempromosikan amalan kesihatan gaya Jepun yang memberi penghormatan kepada akar tradisional sambil memodenkan amalan tersebut untuk menarik perhatian khalayak global.

Sejak 2013, beliau telah menjadi duta untuk beberapa jenama Shiseido lain seperti INTEGRATE, ANESSA, NARS dan MAQullAGE. Pada 2022, beliau memenangi Anugerah BVLGARI Avrora dan Anugerah “Perniagaan dengan Sikap” FIGARO JAPON.

Beliau berkomunikasi melalui akaun Instagram rasminya (@hikari) dan saluran YouTube (@Hikari_Mori) yang bukan sahaja bercakap tentang fesyen, tetapi juga tentang gaya hidup dan cintanya terhadap alam semula jadi dan alam sekitar.

Kecantikan Mampan  

Eudermine Activating Essence Shiseido didatangkan dalam bekas baharu yang boleh diisi semula, menyepadukan penemuan penyelidikan lanjutan dan warisan jenama. Ia adalah penyelesaian kosmetik yang menggabungkan estetika dan usaha untuk menyumbang kepada pengurangan kesan alam sekitar, yang kedua-duanya diperlukan untuk kosmetik prestij masa depan.

Ia menggunakan pembungkusan LiquiForm® yang pertama di dunia, sistem baharu untuk pengisian semula penjagaan kulit yang lebih mudah dan lebih bersih. Reka bentuk pakej boleh isi semula yang terdiri daripada badan utama dan bekas boleh diganti datang dalam struktur dwi unik yang menyediakan pembungkusan premium, membolehkan pengisian semula botol satu langkah, sekali gus mengurangkan sisa plastik sebanyak 92% berbanding dengan pembungkusan biasa.

LiquiForm® ialah teknologi satu langkah untuk mengeluarkan botol dan mengisinya dengan kandungan cecair. Penggunaan bekas isi semula berdasarkan teknologi ini mengurangkan pelepasan CO2 di seluruh rantaian bekalan, daripada perolehan bahan mentah kepada pembuatan, penggunaan dan pelupusan. Reka bentuk bahan tunggalnya juga menjadikannya sangat boleh dikitar semula.

Eudermine Activating Essence dijual secara runcit pada harga RM360 dan boleh didapatkan di kaunter, butik, kiosk Sephora terpilih seluruh negara: www.shiseido.com.my/Storelocator dan laman web: shop.shiseido.com.my/ & www.lazada.com.my/shop/shiseido .

Related posts

Empunya Jenama Sun Leaf Berkongsi Kisah Di Sebalik Penubuhan Produk Kesihatannya

admin

Pengalaman Saya Bersama SK-II Facial Treatment Essence

admin

Liquid Luminosity. Endless Ways To Glow

admin

Leave a Comment