CANTIK

Safi Hijabista Bodycare – Spray Badan dan Deodorant Anti Bau!

Guys, it’s really hot outside. Khabarnya akan panas sampai September. Masalah apabila panas, badan banyak berpeluh seraya mengundang bau yang, uhh tak lalu menyebutnya!

Bayangkan pula keadaannya setiap kali bersenam? Seperti saya yang rajin berbasikal setiap petang. Jadi saya perlukan spray badan dan deodoran yang anti peluh, anti bau dan anti bakteria.

Pun begitu, kini bau badan dan peluh bukan lagi satu masalah buat saya kerana saya ada Safi Hijabista Bodycare dan Anti Bacterial Deodorant (ya saya gunakan produk wanita 🤭)

Saya cukup senangi dua produk ini kerana ia diformulasi dengan bahan yang bagus dapat melindungi saya daripada bau badan. Tidak kisah selama mana saya berbasikal, malah walau setelah berpuluh kilometer mengayuh, badan masih maintain dengan bau wangi dan kurang mengeluarkan peluh. Paling best, langsung tak pedih setiap kali menyembur body spray Safi ini di ketiak!

Dua produk Safi Hijabista Bodycare dalam gambar di atas terdapat dalam kit istimewa yang dihantar oleh Safi kepada saya. Terima kasih Safi, Wipro Unza dan Greatworks Marketing.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button