FESYEN

MEMANCAR CARTIER DI PESTA FILEM ANTARABANGSA VENICE KE 80

Pesta Filem Antarabangsa Venice yang ke 80 bermula 31 Ogos hingga 9 September rasmi dibuka di Lido, Venice,  dengan persembahan filem  “Comandante” karya sutradara Itali Edoardo De Angelis.

Juri antarabangsa pertandingan utama festival filem ini dipimpin oleh Damien Chazelle, yang dikenali menyutradarai “Whiplash” dan “La La Land”.

Terdiri daripada sembilan sutradara, penulis skenario, dan aktor berpengalaman, para juri bakal menganugerahkan Golden Lion untuk kategori Film Terbaik dan beberapa penghargaan rasmi lainnya untuk filem-filem feature pada pertandingan utama pesta tersebut. Tahun ini terdapat 23  filem bersaing merebutkan Golden Lion.   

Sudah tentu tidak hidupnya majlis seandainya tetamu datang tidak berhias. Ya sungguh meriah bila tetamunya hadir pelbagai gaya yang bisa membuat editor-editor fesyen kagum dengan penampilan mereka.

Paling mendapat perhatian ialah beberapa artis yang disedari mengayakan jenama Cartier, mereka mendapat publisiti melampau daripada media seluruh dunia. Syabas.

Beatrice Grannò

Sortilège de Cartier High Jewelry Myosotis earrings, platinum, sapphires, diamonds

Reflection de Cartier bracelet, 18k white gold, diamonds

Mohammed Al Turki

Cartier Love necklace, 18k white gold, diamonds

Jessica Serfaty

Panthère de Cartier earrings, 18k white gold, diamonds, emerald, onyx

Panthère de Cartier necklace, 18k white gold, diamonds, emerald, onyx

Related posts

lululemon Melancarkan Kedai Terbesarnya dalam Malaysia

adminwm

Kunci Asas Trend Musim Bunga 2023

admin

Tokyo Street’s 11th Anniversary

adminwm

Leave a Comment