CANTIK

Hada Labo perkenalkan Platinum Kotojyun Mask

Hada Labo buat kali pertamanya memperkenalkan Platinum Kotojyun Mask yang serba baharu, topeng kepingan revolusi yang mengandungi serum penembusan tinggi dan diinfusikan dengan zarah nano platinum premium. Nanopartikel bertindak sebagai bahan antioksidan untuk melindungi kulit daripada kerosakan alam sekitar dan juga meningkatkan keserian kulit.

Setiap topeng kepingan sangat bernafas dan selesa kerana ia diperbuat daripada Bemliese®, fabrik bukan tenunan lestari yang diperbuat daripada kain kapas yang boleh menyerap dan menampung bahan penjagaan kulit dengan cekap.

Walaupun topeng kepingan mengandungi hanya 23ml serum, ia mampu menawarkan manfaat yang setara dengan dua botol serum, terima kasih kepada teknologi nanopartikel dan Bemliese®, fabrik bukan tenunan yang membolehkan penembusan serum ke dalam kulit.

Serum penembusan tinggi mengandungi bahan penghidratan yang sangat berkesan, termasuk pelbagai jenis Asid Hyaluronik, Ceramide dan Squalene yang menghidratkan kulit sepenuhnya dari permukaan hingga ke lapisan dalam, untuk kulit licin dan anjal yang tahan lama.

Ia adalah pH seimbang, bebas alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral, oleh itu, ia tidak menyebabkan sebarang kerengsaan kulit.

Hada Labo Platinum Kotojyun Mask didatangkan dalam dua varian yang memberikan manfaat berbeza kepada kulit:

• Platinum Hydrating, berfungsi untuk melembabkan kulit secara mendalam untuk penghidratan yang sengit dan tahan lama.

• Platinum Whitening, berfungsi untuk melembabkan secara mendalam dan mengembalikan semula kulit yang kusam untuk kulit yang segar dan berseri.

Kotojyun Hydrating Platinum Hada Labo Mask (RM14.90)

Diinfusikan dengan Nanopartikel Platinum dan 4 jenis Asid Hyaluronik (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Zinc Hydrolyzed Hyaluronate, Hyaluronic Acid dan Super Hyaluronic Acid) untuk menguatkan penghalang kulit dengan berkesan dan mengurangkan garis halus untuk kulit yang lembut, licin dan anjal.

Kotojyun Whitening Platinum Hada Labo Mask (RM14.90) Platinum Whitening Kotojyun Mask diinfusikan dengan 3 jenis Hyaluronic Acid (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Super Hyaluronic Acid dan Zinc Hydrolyzed Hyaluronate) dan mengandungi 2X bahan pencerah, seperti Tranexamic Acid dan PMS Whitening Factor untuk mencerahkan bintik hitam dan meratakan tona kulit dengan berkesan supaya kulit cerah berseri.

Related posts

TIME-FILLER 5XP

adminwm

NUDESTIX

admin

Taylor dengan Smokey Nude Glow Kit

admin

Leave a Comment