GAYA HIDUP

Lexis Hibiscus Port Dickson Menganjurkan Pesta Malam Tahun Baru Terbesar Tahun 2022

Lebih daripada 2,000 orang bersuka ria menyertai pesta terbesar 2022 di Lexis Hibiscus Port Dickson ini untuk sambutan Ambang Tahun Baru. Di Funtastic Countdown Carnival, para tetamu mengucapkan selamat tinggal pada 2022 dan menyambut 2023 di pantai resort Lexis Hibiscus Port Dickson dan
menikmati malam dengan pelbagai cahaya dan warna yang mempesonakan, tenaga yang meriah, muzik dan hiburan mesra untuk seluruh keluarga.

“Kami tidak ada perayaan untuk Ambang Tahun Baru selama dua tahun dan kami menganjurkan Funtastic Countdown Carnival untuk membawa tetamu keseronokan dan kemeriahan untuk satu malam menjelang 2023”, berkata Mandy Chew Siok Cheng, President, Lexis Hotel Group.

“Karnival pantai kami membolehkan tetamu untuk menyambut Tahun Baru dengan riang dan ceria bersama orang tersayang dengan menjamu selera di makan malam Bufet BBQ Antarabangsa di pantai dan juga menikmati countdown yang tidak dapat dilupakan dengan aktiviti menarik termasuk permainan karnival, zoo haiwan peliharaan, pawagam luar, muzik dan hiburan secara langsung, dan pertunjukan bunga api yang menakjubkan pada tengah malam”, tambahnya.

Pesta bermula jam 5 petang dengan para hadirin mencabar satu sama lain dengan 10 permainan karnival yang seronok – Buzz The Wire, Bounce Basketball, Crazy Driver, Ring Toss, Shooting Gallery, Coconut Bowling, Hook The Duck dan Eye Rollin Stick – di mana mereka berpeluang untuk menebus hadiah yang menakjubkan. Sementara itu, kanak-kanak dan keluarga bermain dengan haiwan ternakan termasuk
Arnab, ayam America Silkie dan Poland, burung merpati Fantail, Guinea babi, Iguana, naga Saifin dan naga berjanggut, sigung Blue Tongue, burung kakak tua, Tarantula, katak, kala jengking, bunglon dan cicak tokek, landak, tikus belanda, lipas Madagascar dan ular Phyton di zoo peliharaan.

Sepanjang malam, penghibur bersiar-siar di pantai dan para tetamu berpeluang untuk ambil gambar dengan penghibur LED, ahli silap mata dan watak Optimus Prime, Bumblebee dan Captain America. Buat pertama kalinya, tetamu juga boleh menghabiskan waktu malam di bawah bintang dan berehat di pawagam luar. Para hadirin menikmati tayangan filem kegemaran tempatan, Ola Bola di bawah langityang berbintang atas pantai, sambil makan popcorn caramel.

Related posts

Pelancong dari China dan Malaysia Teruja dengan Perjalanan Tanpa Visa, Lapor Agoda

adminwm

Biar Tak Kaya Asal Suami Orang Beragama

admin

Reno5 Only RM1 Only

admin

Leave a Comment