FESYEN

Happy 75th Birthday Diana Ross!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fesyen Diana Ross lebih hebat daripada hakikat sebenar. Pada usia 75, legenda muzik ini master dalam citarasa – Bob Mackie, Tom Ford, dan Thierry Mugler – dan dia tidak pernah menyimpang dari identiti fesyennya.

Pada sambutan ulang tahunnya di kelab malam Warwick di LA, Ross memikat orang ramai dengan membuat kemunculan dalam gaun berbeza-beza. Dan moment klimaks tiba apabila muncul anak perempuannya yang juga tidak kalah gaya, Tracee Ellis-Ross.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9193″][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9194″][thb_gap height=”40″][vc_column_text]Dalam kot mantel bulu jingga terang dari koleksi Spring Spring 2019 Marc Jacobs dan pakaian Versace yang berwarna sherbet, penampilan Ellis Ross hampir tidak ubah seperti ibunya. Iras itu ada, walaupun Ellis-Ross menggunakan sentuhannya sendiri, iaitu kasut ombre Christian Louboutin dan rambut bowl cut.

Tidak mahu tenggelam, Diana Ross – yang bertukar pakaian sekurang-kurangnya lima kali – mengakhiri malam itu dengan memakai jaket marabou berwarna merah jambu di atas gaun hitam.

Parti harijadi ini turut dihadiri Kris Jenner, Khloe dan Kourtney Kardashian, juga Ashley Simpson, Heidi Klum dan Tom Ford dan diserikan dengan persembahan oleh Beyonce, selain Diana Ross sendiri.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9196″][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”9197″][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button