GAYA HIDUPSANA-SINI

Toyota Meraikan Pelancaran Vios All-New 2019 Dengan Video Muzik Video Yang Grand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]UMW Toyota Motor buat julung kalinya mengeluarkan video muzik, dibintangi All-New Toyota Vios, diserikan pelakon Shukri Yahaya dan pemain beatbox Shawn Lee.

Sportier dan lebih maju daripada pendahulunya, generasi terbaru Vios ini secara rasminya diperkenalkan melalui video muzik berjudul “As Never Before” yang merupakan projek ciptaan khas untuk menentang konvensyen dan membangkitkan keinginan rakyat Malaysia terhadap jenama kereta sedan yang popular ini.

Inspirasi di sebalik penerbitan muzik video ini bertujuan mempromosi rekaan estetik, kelancaran pemanduan di atas jalan raya dan prestasi serta imej baru Vios All-New 2019.

Ini merupakan satu langkah bold untuk Toyota dengan melangkaui sempadan promosi tipikal kereta komersial.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”8641″][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”8642″][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button