FESYEN

Skaf Ikonik Kashmir Burberry

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Meraikan skaf ikonik kashmir, jenama terkenal Burberry mengeluarkan beberapa siri imejan untuk tatapan umum.

Skaf kashmir adalah sebahagian daripada DNA jenama ini, dan sebagai menjaga hubungan baik dengan pertukang tempatan Scotland yang menghasil produk ini. Bagi menghasilkannya skaf kasmir ini, ia mengambil sebanyak lebih 30 langkah-langkah tertentu. Ia dianyam menggunakan alat tenun tradisional, melalui cucian dengan mata air dan diberus perlahan-lahan bagi menghasil skaf yang sedemikian lembutnya. Setiap langkah untuk proses pembuatannya memerlukan sentuhan insan-insan yang pakar dalam hal ini.

Untuk mengembangkan industri kasmir dan bersaing maju, Burberry bekerjasama dengan beberapa organisasi termasuk dengan ‘The Sustainable Fibre Alliance’  kerana mereka terbabit dalam pemulihan padang rumput, mempromasikan kebajikan binatang-binatang dan membantu menaik taraf kehidupan para penternak kambing. Yayasan Burberry ini juga berkerjasama dengan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan (NGO) untuk membina lebih banyak pembangunan lestari, ketahanan, termasuk juga rantaian-rantian pembekalan kasmir untuk masa hadapan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1603833557309-8a2fac0a9c56140f7f9f30541bdf65d9-0″ include=”13215,13217,13214″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button