FESYEN

Pure London 2018 – Dunia Fesyen Di bawah Satu Bumbung

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sekali lagi dunia bertumpu kepada London. Tempatnya di Olympia, di mana diadakan Pure London Tradeshow. Dihoskan dua tahun sekali, Pure London memenuhi keseluruhan kategori fesyen; pakaian premium wanita ke aksesori dan kasut dan yang baru diperkenalkan ialah Pure Conscious, sektor yang didedikasikan kepada etika dan mampan (ethical and sustainable) fesyen. Tradeshow ini juga menjemput jenama pakaian lelaki untuk hadir Pure Man, antara lain bahan-bahan kulit eksklusif juga untuk pakaian terpilih juga streetwear, menjadikan ianya fesyen tradeshow terbesar di UK. Destinasi yang mesti pergi bagi orang fesyen, untuk menjual, membeli dan juga sebagai inspirasi.

Pembekal fesyen dan pembeli dari seantero dunia khasnya, bertumpu ke sini. Di sinilah di bawah satu bumbung, jual beli fesyen diadakan dan pertunjukan demi pertunjukan  fesyen dipersembahkan. Di sinilah juga seminar dan ceramah-ceramah mengenai fesyen diadakan. Tempat di mana pakar-pakar daripada industri fesyen ‘berkomunikasi’ mereka antaranya daripada WGN, Coloro, Sedek dan Common Objective.

Pure London, ‘its the ideal place for you to get your brand in front of thousands on industry professionals with buying power over the world.”[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”7311″][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”7310″][thb_gap height=”40″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” image=”7309″][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button