FESYEN

POLAROID: “Kami Membolehkan Anda Melihat Lebih Lagi.”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]POLAROID membentangkan koleksi kaca mata 2019, memperkenalkan cermin mata hitam yang baru dengan bingkai optikal, ditawarkan dalam pelbagai warna yang meriah yang menonjolkan sisi pop jenama ini.

Rekaan kaca mata baru ini merupakan satu penghormatan kepada reka bentuk yang diilhamkan pada 90-an, tetapi ditakrifkan semula dengan sentuhan kontemporari dalam bentuk metal kecil dan sangat ringan atau bentuk plastik, yang menyampaikan perasaan futuristik.

Diilham dan direka di Safilo Design Studio di Milan, kaca mata POLAROID ini diperkenalkan bagi membolehkan orang ramai melihat dunia menerusi pandangan baru dan mencari perspektif yang selalu tidak dijangka.

Terima kasih kepada kanta polarisasi legenda mereka, cermin mata hitam POLAROID membolehkan pemakainya melihat dunia luar dengan visi yang sempurna dan tetap dilindungi.[/vc_column_text][thb_gap height=”40″][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1561914533623-6be85077-b665-0″ include=”9894,9893,9892″][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button