GAYA HIDUP

LANEIGE Tattoo Lip Tint Boleh Melekat Seperti Tatu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lip tint terbaru ini dihasilkan bagi memenuhi keperluan wanita yang mahukan produk solekan bibir yang bertekstur ringan, tahan lama dan cantik warnanya.

Sama seperti yang disebut pada nama produknya, ia dihasilkan dengan kualiti seperti tatu yang tidak ada tekstur yang tebal, sebaliknya ia ringan dan tidak mudah pudar.

Produk ini seperti yang anda tahu biasanya dipakai di tengah bibir untuk memberi kesan penggredan (boleh juga dioles di seluruh permukaan bibir) hadir dengan 10 warna yang terang dan kemasan separa matte. Penggarisnya pula berbentuk pisau yang mana memudahkan ia dilukis mengikut bentuk lengkungan bibir.[/vc_column_text][thb_gap height=”20″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”6863″][thb_gap height=”20″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”6864″][thb_gap height=”20″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”6865″][thb_gap height=”20″][thb_image full_width=”true” alignment=”center” lightbox=”true” image=”6866″][thb_gap height=”20″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button