FESYEN

5 Trend Fesyen Yang Perlu DiLupakan

1) RompHim

Fesyen ini harus dihentikan. Need I say more?

Kredit foto : www.hapersbazaar.com/uk

2) Korset

Korset biasanya dipakaikan di dalam baju. Tetapi, setelah Kim Kadarshian memakai korsetnya di luar baju, trend ini menjadi ikutan orang ramai. Trend pelik ini harus kita ucapkan selamat tinggal dan kembalikan di mana korset ini sepatutnya berada.

3) Choker

Trend yang bermula pada zaman 90-an dan kembali pada 2017, namun harus digantikan dengan trend lain. Sebagai alternatif, apa kata anda fokuskan kepada subang atau anting-anting yang menarik perhatian.

Kredit foto: Getty Image – www.hapersbazaar.com/uk

4) Baby Backpacks

Baby backpacks dilihat sebagai trend tahun lalu dan banyak dipakai oleh mereka yang menggayakan gaya street casual. Namun, tahun 2018 seeloknya trend ini digantikan dengan beg tangan yang lebih sesuai untuk memuatkan telefon bimbit, dompet dan barang lain.

Kredit foto : Getty Image – www.hapersbazaar.com/uk

5) Bomber Jackets

Bomber jackets sudah hilang tarikannya walaupun ia trend yang popular pada 2017. Tahun lalu menyaksikan ramai fashionista menggayakan bomber jackets dengan corak dan warna yang terang. Sudah tiba masa untuk menyimpan bomber jacket yang ada dalam almari dan gantikan dengan trend yang bakal meletup pada 2018.

Kredit foto: Getty Image – www.hapersbazaar.com/uk

Related posts

Mulberry x Alexa Chung

admin

ERIC CHOONG: SEASONED FASHION & COUTURE DESIGNER FROM MALAYSIA

admin

Nurita, Vera Wang Malaysia

admin

Leave a Comment