CANTIKGAYA HIDUP

Nutox Staying Young Untuk Selamanya Kekal Muda

Derita rasanya apabila kulit yang cantik licin mulai berasa gatal-gatal. Kesan ‘breakout’ sudah mula kelihatan. Jika ini yang berlaku, atau kulit muka kemerahan seakan ruam, ini adalah tanda-tanda bahawa kulit anda jenis sensitif. Apa yang patut anda lakukan dan produk apa sebaiknya pilihan?

Terbaru daripada Nutox ialah ‘Nutox Youth Restoring Range’, produk yang bertindak dua cara bagi keperluan anti penuaan dan juga bagi kulit sensitif. Bertindak terus kepada kedua-dua permasalahan kulit, ia diperkayakan dengan tiga teknologi anti-penuaan eksklusif bagi kulit sensitif.

Dirumus khas setaraf dengan produk teras Nutox yang sedia ada, produk terbaru Nutox Youth Restoring berkesan menambah pengeluaran kolegan dan membaiki keanjangan kulit tanpa irritasi pada kulit, membuat ia amat selamat digunakan dan memberi kesan yang baik untuk kulit sensitif. Produk ini dirumus khas supaya ia ‘hypoallergenic dan pH-balanced dan telah menjalani ujian dermotologi bagi melawan anti penuaan, waktu sama ia memberikan keremajaan kepada kulit.

Saya sendiri akan memulakan regime kecantikan bersama Nutox setelah dipersembahkan  bungkusan eksklusif yang terdiri daripada Youth Restoring Cleanser Gel, Youth Restoring Treatment Lotion, Youth Restoring Advance Serum Concentrate, Youth Restoring Eye Refiner, Youth Restoring Moisture Emulsion SPF 30 PA+ dan Youth Restoring Night Cream.

Terima kasih Nutox dan Mad Hat.

[thb_gap height=”40″]
[thb_gap height=”40″]

Nutox Youth Restoring Range, produk yang bertindak dua cara bagi keperluan anti penuaan dan juga bagi kulit sensitif

[thb_gap height=”40″]

Related posts

TIBA WAKTU ANDA MAKAN KUMQUAT

adminwm

Get Ready for Fun, Excitement and Adventures at Pavilion Bukit Jalil this June

adminwm

Pengalaman Saya Bersama SK-II Facial Treatment Essence

admin

Leave a Comment