GAYA HIDUPTULAR

Diskaun Istimewa Telefon Pintar Realme Narzo Untuk Pembeli Terawal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jenama telefon pintar realme memperkenal himpunan terbarunya siri realme narzo dengan misinya “Entertainment for You” untuk anak muda Malaysia. Pasti membuat mereka teruja kerana inilah kali pertama narzo diperkenalkan di pasaran Malaysia.

Dilancarkan di Facebook rasmi realme Narzo pada 3 November lalu, dua edisi telefon ini Narzo 20 dan Narzo 20 Pro diperkenalkan dan datang dengan hargaRM699 dan RM1199.

Jualan pertama akan dilakukan pada 11 November ini di Lazada dan untuk meraikan pelancaran, realme Malaysia akan mengurangkan harga untuk pembeli terawal. Sekiranya anda adalah salah seorang dari ‘early birds’ anda boleh memiliki telefon pintar Narzo 20 dan Narzo 20 Pro dengan harga RM549 dan RM899 sahaja, sementara stok masih ada. Melihat pada spesifikasi teknikal, ini adalah pembelian yang menguntungkan dan pilihan yang jauh lebih baik berbanding model telefon pintar mereka sebelumnya ini![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button