CANTIK

Pelitup Muka Penyebab Masalah Kulit Wajah

Semakin kerap pakai topeng muka semakin banyak masalah kulit yang timbul.

Ini dilema kita sepanjang dua tahun ini. Kita mengikuti saranan kerajaan mewajibkan pemakaian topeng muka tetapi perasan atau tidak, kulit kita muka jadi bermasalah?

Akibat bergeser dengan fabrik (mask) kulit jadi kasar dan kering, timbul garis kedutan dek pemakaian mask dan untuk wanita 30-an, tanda penuaan mula timbul dengan dagu berlapis juga kulit mengendur sekitar leher.

Tidak perlu stress!

Safi keluarkan produk baru, serum dan pembersihan wajah Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser, dua produk yang harganya sesuai poket kita juga menunjukkan kesan yang cepat. 

Ini kelebihan Safi Youth Gold, selain harga berbaloi, ia boleh boleh mengurangkan masalah dagu berlapis sebanyak 50% dalam tempoh 15 minit. Cubalah. Pasti akan perasan kulit lebih anjal, runcing dan wajah bertambah naik seri. Sesuai untuk wanita 30 tahun ke atas.

Jika pernah guna Safi Rania Gold akan tahu keberkesanan Youth Gold kerana ini adalah versi upgrade, dilengkapi teknologi Golden C-Lift, Vitamin C yang diperkuatkan dengan Nano Emas 24K dan 98 peratus emas tulen. Malah 50% ahli panel mendapati ada pengurangan dagu berlapis berdasarkan penggunaan dua produk ini

Lifting Golden C Duo Serum berharga RM59.00 dan Lifting 24K Serum Cleanser pula RM19.80, Boleh didapati di www.safi.com.my, laman rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada atau mana-mana cawangan farmasi.

Safi Youth Gold Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button